LOKATIE

he-foto-8Een prachtige lokatie!

Jetstee ligt op loopafstand van het mooie oude centrum van Groningen. Groningen is een stad met een rijke historie, vol cultuur, winkels, cafés, restaurants en een zeer gezellig nachtleven.
Jetstee vindt u in de jonge groene stadswijk de Meeuwen. Deze wijk ligt aan de rand van de stad en nabij de belangrijkste uitvalswegen. Het is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Het Centraal Station van Groningen, Station Europapark en het bruisende centrum liggen op minder dan 15 minuten loopafstand. Klik hier voor meer informatie over de bereikbaarheid.
In 5 minuten wandelt u naar de oude karakteristieke woonwijk de Oosterpoort. De Oosterpoort is een dorp op zich. U vindt daar alles wat u nodig hebt; een supermarkt, geldautomaat, kappers, apotheek, drogist, postagentschap, etc.
Verder liggen het Cultuurcentrum De Oosterpoort, het Stadion De Euroborg en de grootste IKEA van Nederland op 5 minuten loopafstand. Het Groninger Museum en het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) zijn al wandelend in 10 minuten te bereiken.
Daarnaast ligt ook de natuur vrijwel naast de deur. Al fietsend bevindt u zich binnen de kortste keren in één van de vele natuurgebieden die de omgeving rijk is.

Op de linkpagina vindt u interessante sites over Groningen.